Stichting Weerter Wijnbeurs doneert € 9.000 aan Wensambulance Limburg

Weerter Wijnbeurs 2018

WEERT – Huub Gubbels, voorzitter van Wensambulance Limburg, mocht een cheque van € 9.000,- in ontvangst nemen van Lionsclub Weert Graafschap Horne. Dat was de opbrengst van de in oktober succesvol verlopen Weerter Wijnbeurs. Dit goede doelen-event heeft inmiddels bijna € 85.000,- aan goede doelen geschonken.

“Hoewel wij financieel gezond zijn, komt deze gift zeer gelegen. De wensambulance is bezig met de aanschaf van een nieuw voertuig en daar is veel geld voor nodig. De opbrengst van de Weerter Wijnbeurs zorgt ervoor dat wij de wensen van mensen in hun laatste levensfase kunnen blijven realiseren”, aldus voorzitter Gubbels.

De Weerter Wijnbeurs werd voorheen georganiseerd door de Junior Kamer Weert. Lionsclub Weert Graafschap Horne heeft dit jaar het stokje overgenomen. In de sfeervolle ambiance van het Munttheater konden de bezoekers proeven van een selectie wijnen van zes regionale wijnleveranciers en diverse kaassoorten. In totaal werden bijna 2000 flessen verkocht. Door de diverse sponsorbijdragen, een drukbezochte theaterlunch op het podium van het Munttheater en doordat de wijnleveranciers de winkelmarge van de verkochte flessen hebben gedoneerd, komt het eindbedrag uit op € 9.000,-.

De Weerter Wijnbeurs is niet alleen een gezellig samenzijn waar bezoekers kunnen proeven aan lekkere wijnen en hapjes, het is tevens een uitgelezen manier om goede doelen te ondersteunen in de directe omgeving en een bijdrage te leveren aan de samenleving. De Weerter Wijnbeurs vindt altijd plaats op de 2e zondag van oktober. Dus noteer hem alvast in uw agenda voor 2018.

Vorig artikelAlcoholcontrole op jongeren <18 bij 40 horecabedrijven, sportkantines en supermarkten in Weert
Volgend artikelKoe valt in gierkelder