Een veteraan vertelt over uitzending naar Irak

ROERMOND – Wapenbroeders, veteranen en oud gedienden maar ook alle overige belangstellenden kunnen op vrijdag 24 november om 19.00 uur gaan luisteren naar Brigade-generaal Frits van Dooren, momenteel Commandant Opleidings en Trainingscommando Koninklijke Landmacht.

Brigade-generaal Frits van Dooren vertelt over SFIR 5

Tijdens deze avond zal Frits o.a. spreken over zijn uitzending als commandant van SFIR 5, Stabilisation Force Iraq. Tussen 2003 en 2005 zijn ca. 7770 Nederlandse militairen uitgezonden geweest naar Irak in de provincie Al-Muthanna. Na een enerverende avond in oktober met Wilbert Beurskens, mogen we ook nu weer een zeer interessante uiteenzetting verwachten over een uitzendgebied waarvan we nog weinig gehoord hebben.

We gaan deze avond luisteren naar een gelouterde veteraan (o.a. oud plv. commandant 11 Luchtmobiele Brigade) in het Generaal Spoorpaviljoen waarbij we een inkijk mogen nemen in de beleving en onuitwisbare indrukken van de uitzending van Frits naar Irak, e.e.a. ondersteund door beeld en verhaal.

Limburgse veteranen, Wapenbroeders en andere belangstellenden zijn met hun eventuele
partners van harte welkom in het Generaal Spoorpaviljoen in het Nationaal Herdenkingspark Roermond aan de Maastrichterweg 19 in Roermond op vrijdag 24 november om 19.00 uur. De koffie staat klaar.

Aanmelden is gewenst  via  [email protected]  of tel. 06 37194396. Daarbij aangeven met hoeveel personen u komt.

Graag willen we u voor meer informatie verwijzen naar onze website
www.wapenbroederszuid.nl/afdelingen/roermond-en- venlo

Vorig artikel‘Plaats mouttoren van voormalige Wertha Brouwerij op monumentenlijst’
Volgend artikelAfscheid Fer Hendrix van Shantygroep Aan Paol 60