Informatieavond wonen in Budel-Dorplein

Catina Budel-Dorplein

BUDEL – DORPLEIN – Op maandag 20 november organiseert Dorpsplatform Dorplein Uniek samen met de gemeente Cranendonck en WoCom een informatieavond over wonen in Budel-Dorplein. Tijdens deze avond wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen op het gebied van wonen in Cranendonck in het algemeen en in het bijzonder in Budel-Dorplein.

Een van de onderwerpen is de bouwmogelijkheden in Budel-Dorplein, waaronder de herontwikkeling van de locatie van gemeenschapshuis de Schakel.

We willen tijdens deze avond graag weten waar u behoefte aan heeft met betrekking tot wonen in Budel-Dorplein. U krijgt hiervoor de mogelijkheid een vragenlijst in te vullen. Wilt u graag uw wensen doorgeven? Over wonen bij gemeenschapshuis de Schakel, of ergens anders binnen de kern? Denk ook aan behoefte aan huurwoningen of zorg gerelateerde woningen, voor ouderen maar ook voor jonge mensen met een zorgvraag. Kom naar deze informatieavond en laat het ons weten. Ook mensen die graag in Budel-Dorplein willen komen wonen, zijn uiteraard van harte welkom.

Informatieavond Wonen in Budel-Dorplein
Datum: Maandag 20 november
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Gemeenschapshuis de Schakel, St. Barbaraweg 1 in Budel-Dorplein

Vorig artikel“Een ambitieus fabriekshuis” speciale kerstactiviteiten in het Cuypershuis Roermond
Volgend artikelArchitectuurcafé: St. Martinusschool, herontwikkeling van een herinnering