Accordeonist Fer Hendrix stopt bij de Shantygroep Aan Paol 60

WEERT – Accordeonist Fer Hendrix heeft afscheid genomen van Shantygroep Aan Paol 60. Na ruim 8 jaar zijn muzikale begeleiding te hebben gegeven aan de Nederweertse Shantygroep Aan Paol 60 is Fer daarmee gestopt. Drukke bezigheden met andere combo´s hebben hem doen besluiten zijn activiteiten te beperken.

In 2009 is Fer Hendrix begonnen om met de andere comboleden te werken aan de begeleiding van het Shantykoor. Fer was altijd bezig om voor zichzelf de kwaliteit van de begeleiding op een hoger niveau te brengen. En we moeten toegeven dat deze verbeteringslag heeft bijgedragen aan het succes van de Shantygroep Aan Paol 60.

Zijn vaak op `musette-stijl` lijkende wijze van spelen heeft hij passend weten te maken voor de toch heel andere stijl van muziek die Shanties is. Zowel binnen het koor als onder het publiek tijdens de optredens werd door velen lof geuit op zijn spel en het samengaan daarvan met de shanties.

Dat een en ander niet vanzelf ging is door velen in de loop der jaren ervaren. Fer heeft een eigen wijze van uitleg hoe muziek gemaakt moet worden. Als je voorbij gaat aan de toon van de boodschap vind je toch altijd in de kern van zijn opmerking punten die leiden tot een verbetering van de muzikale begeleiding.

Zowel Fer Hendrix als de Shantygroep Aan Paol 60 staan nu voor een nieuwe periode waarin beiden hun eigen weg zijn ingeslagen. De Shantygroep wenst Fer veel muzikaal plezier en gezonde jaren toe.

Wilt u weten wat de Shantygroep Aan Paol 60 als repertoire heeft en hoe zij de muzikale begeleiding gaan invullen dan kunt u contact met hun opnemen via 06 3125 2553 of via de website www.aanpaol60.nl

Vorig artikelOndernemersnetwerk Bizz’Cu bezoekt Vreike-Hof
Volgend artikelMars-Concertconcours LBT: kampioenschappen voor Limburgse tamboerkorpsen