Aanmelden voor Meer dan Handen vrijwilligersprijzen

WEERT – Meld nu vrijwilligersorganisaties-, initiatieven of projecten aan voor de Meer dan Handen vrijwilligersprijzen. Ken jij een Weerter organisatie, project of initiatief, waarvan je vindt dat deze voor een prijs in aanmerking moet komen? 

Vrijwilligerswerk verdient erkenning en waardering. De landelijke Meer dan Handen vrijwilligersprijzen zijn in het leven geroepen om die waardering kenbaar te maken en organisaties en hun vrijwilligers in de spotlights te zetten. De prijzen worden sinds 2011 uitgereikt door de staatssecretaris van VWS aan bijzondere en inspirerende vrijwilligersorganisaties, -projecten en –initiatieven. De gemeente Weert wil graag projecten aanmelden voor deze prijzen. Hiervoor vragen we jouw hulp om projecten aan te melden vóór 1 december.

De gemeente kiest drie organisaties/ projecten/ initiatieven en draagt deze 7 december voor de landelijke prijzen voor. Deze projecten komen direct op de website www.vrijwilligersprijzen.nl te staan. Op 11 januari wordt bekendgemaakt welke projecten uit het land genomineerd worden voor de prijzen. De genomineerden presenteren zich daarna voor een jury tijdens het landelijke evenement op 2 februari 2018. De te winnen bedragen  zijn € 5.000,- (juryprijs) of € 2.000,- (publieksprijs). Op de website van de prijzen staat waar de landelijke jury op let bij de beoordeling.

Bij de aanmelding via [email protected] vragen we om in maximaal 500 woorden te vertellen waarom je vindt dat juist dit project/deze organisatie voorgedragen moet worden voor een prijs. Andere gegevens die we nodig hebben, zijn: Naam van organisatie/project/initiatief, naam en emailadres van een contactpersoon, een eventueel website adres en een foto. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Simone de Back van het Servicepunt Vrijwilligers van Punt Welzijn, via telefoon 0495-697900 of [email protected]

Vorig artikel13 november 1595: Verkeerde inschatting
Volgend artikelVeteranen 1 stevent af op 1e periodetitel