Wedstrijdverslagen van MEOS

NEDERWEERT/OSPEL – DAMES 1 – Gisterenavond stond de thuiswedstrijd tegen BFC dames 2 op de planning. Lotte was ons speelstertje van de week & meteen de eerste die in ons mocht aanmoedigen in het nieuwe shirt!

Vol vertrouwen, maar wetende dat we onze tegenstanders niet moeten onderschatten, gingen we de eerste helft in. In het begin ging de wedstrijd gelijk op. We lieten het op sommige momenten in de wedstrijd even liggen. We waren soms niet snel genoeg terug in de verdediging en BFC maakte daar gebruik van. Na een flinke oppepper stond onze verdediging weer sterk. Met de afstandsschoten van Eva en Fleur, en de wissels van Mijntje en Daphne kwamen we lekker in het spel. Niet alleen het winnen van de wedstrijd was een hoogte punt van de avond, we hadden ook een jarige in ons midden: Serai is gisteren 18 jaar geworden!
Serai, deze twee punten (met eindstand 24-19) zijn voor jou.

DAMES 2

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen SVVH op het programma. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd want we wilden graag de punten weer eens hier houden. In het begin liepen we al direct achter de feiten aan doordat we 0-2 achter kwamen te staan. Gelukkig hielden we onze kop omhoog en gingen we zelf mooie combinaties maken. Het ging heel gelijk op waardoor we 14-12 de rust in gingen. Vol vertrouwen kwamen we de kleedkamer uit om de wedstrijd zoals in de eerste helft voort te zetten en de punten te pakken. De verdediging stond sterk en ook in de aanval wisten we mooie doelpunten te scoren. We maakten het spannend doordat het steeds gelijk opging en het doelpunten marge niet vergroot werd. Elke keer bleef het verschil maar ongeveer 2 doelpunten (in ons voordeel). Voor de verandering hielden we ons aan de afspraken, deze tactiek bleek te werken waardoor we uiteindelijk voldoende uit liepen! Met een mooie laatste vrije worp sloten de wedstrijd af met 28-23. De welverdiende punten blijven in Nederweert.

Vorig artikelVerslag reis naar Egypte Duikteam Nederweert
Volgend artikelWie is mij kwijt?