40 jaar jubileum in Ospel

OSPEL – Op 11-11-1977 stapten Jan en Truus Corstjens – Claessens in het huwelijksbootje. Ze zijn vandaag dus 40 jaar getrouwd! Jan is opgegroeid in Nederweert – Eind samen met zijn 2 oudere zussen. Na enige tijd zijn ze verhuisd naar de Geenestraat in Nederweert.

Truus is opgegroeid op de Hardsteeg te Nederweert. Ze is de twee na oudste van 8 kinderen in totaal, 2 jongens en 6 meisjes. Jan en Truus hebben elkaar leren kennen bij een kippenboer op de Hardsteeg waar ze beiden werkzaam waren.

Nadat Jan en Truus getrouwd zijn, zijn ze in Ospel gaan wonen. Hier hebben ze 2 dochters gekregen en inmiddels zijn ze opa en oma van 4 kleinkinderen, 2 jongens en 2 meisjes.

In 2004 hebben ze besloten om samen een klusbedrijf te starten. Hier werken ze nog steeds elke dag met veel plezier samen.

Van harte gefeliciteerd!

Vorig artikelMLA op Vrijdag: Van Hornejaar 2018
Volgend artikel11 november 1965: St. Maartenshoop