Kandidaten voor D66 Nederweert

NEDERWEERT – Wij presenteren onze verkiesbare kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De lijst is met een gemiddelde leeftijd van 36 jaar verrassend jong in vergelijking met de huidige gemeenteraad. Dit team staat vol enthousiasme klaar om te gaan zorgen voor een nieuw geluid in de Nederweerter gemeenteraad.

De afgelopen weken hebben onze leden via een online stemming de lijstvolgorde bepaald, deze is als volgt:

1. Martin van Montfort (27, Nederweert)
2. Kyll Bruijnaers (26, Budschop)
3. Paul Emans (38, Nederweert)
4. Fleur Gijsen (17, Nederweert)
5. Eveline Korsten (54, Nederweert-Eind)
6. Jos Smeets (57, Nederweert)
7. Peter Koolen (49, Nederweert-Eind)
8. Ramon Janssen (22, Nederweert)
9. Paul Roos (34, Nederweert)
10. Joyce Dur-Nieskens (34, Budschop)
11. Tobias Bastian (47, Budschop)

Op de foto staat verder lijstduwer Leo Roos (70, Nederweert).

Lijsttrekker Martin van Montfort is zeer verheugd met deze lijst: “We hebben een mooie diverse lijst, zowel qua ervaring als achtergrond. Met dit team kunnen we gaan zorgen voor vernieuwing in de Nederweerter politiek. We willen zoveel mogelijk inwoners betrekken bij de besluitvorming. Hierbij willen we ook nadrukkelijk jongeren betrekken, een groep die nog te weinig bij de politiek wordt betrokken.”

Aangezien we zoveel mogelijk mensen willen betrekken bij de politiek zijn we altijd opzoek naar mensen die mee willen denken en doen, van alle leeftijden, achtergronden en uit alle kernen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Vorig artikelNeptunus uit Kessel wint Limburg Export Award 2017
Volgend artikelDonkere Dagen Offensief