Donkere Dagen Offensief

REGIO – Het wordt weer steeds eerder donker. Wij merken dat de inbrekers steeds actiever worden. Het is van belang dat iedereen zijn ogen en oren goed open houdt en elke verdachte situatie meldt.

Vaak wordt er gedacht dat iemand vast wel in de buurt thuis hoort of dat iemand de sleutel is vergeten en daarom over een schutting klimt. Schroom niet en bel 112 in het geval van een verdachte situatie. We komen liever een keer te veel dan dat er niets gemeld wordt.

De buurtwhatsappgroepen en buurtpreventiepagina’s spelen hierbij een grote rol, nadat 112 is gebeld. Op deze manier wordt informatie makkelijk en snel doorgegeven en kan een verdachte persoon door de wijk gevolgd worden.

Vergeet je echter niet aan te melden bij Burgernet. Via de app kun je je ook aanmelden voor het digitale buurtonderzoek.

https://www.burgernet.nl/aanmelden

Vorig artikelKandidaten voor D66 Nederweert
Volgend artikelDoorrijding in Maasbree