Herdenking Britse militaire begraafplaats in Nederweert

NEDERWEERT – Het bestuur van de Wapenbroeders afdeling Ospel nodigt iedereen van harte uit voor de jaarlijkse Dodenherdenking op de Britse Militaire begraafplaats in Nederweert. Deze zal plaatsvinden op 11 november aanstaande om 15.00 uur.

De herdenking wordt geleid door de voorzitter van de Bond van Wapenbroeders, afdeling Ospel, de heer Arie van der Lee. Hij zal ook de inleiding voor de Engelstalige gasten verzorgen. Bij slechte weersomstandigheden zal er uitgeweken worden naar het gemeentehuis aan het Raadhuisplein.

Indien je van de gelegenheid gebruik wil maken om een krans te leggen kan dit kenbaar gemaakt worden aan dhr. Jos Korsten via mail [email protected]. Leden van de scouting Nederweert zullen op alle graven een bloem leggen.

Bekijk HIER >> het volledige prgramma

Vorig artikel8 november 1970: Van stad naar City
Volgend artikelFAN van DOOSPEL is een succes!