Veurronde Buutte Kampioenschap oetverkochtj

NEDERWEERT – De veurronde van ut groeët Limburgs buutekampioenschap op dinsdig 14 november in Ni-jwieërt is oet verkochtj. Afgeloupe zaoterdig stardje de verkoup van de 300 beschikbare kaartjes Binne 38 minute woore de kaartjes oetverkochtj.

Acht deelnemers

In de veurronde strijde 8 deelnemers um ein plaats in de groeëte finale van ut Limburgs buuttekampioenschap in de Oranjerie in Remundj. In Ni-jwieërt zulle de volgendje deelnemers strijde om de hoeegste ieer Maurice Timmermans, Conny Bruijnaers, Helga Cornelissen, Rob Princen, Pierre van Helden en Theo Nellen.

Alle buuts waere door ein deskundige zjurrie beoordaeldj.
Optrejjes

De aovundj zal muzikaal opgevuldj waere door mer leefst 2 LVK finaliste. De Herringbiesere, Don Kiesjot en “kapel Speulendjer wies”

Lees ook:

Veurronde Groeët Limburgs Buutte Kampioenschap

Vorig artikelVesting De Vossenberg in Meijel stapje dichterbij
Volgend artikelCafé de Harmonie in café top 100 gestegen van 69 naar 43ste plek