Kerst in de Rozerij

LEUDAL –  Op 2 en 3 december van 11.00 – 17.00 uur zal in de Rozerij en aangelegen boerenschuur sfeervolle Brocante te zien zijn, landelijke groendecoraties van All Seasons Decorations, prachtige schilderijen van Gerrie Mathijssen, bijzondere pottery en sieraden van Lissy Odenhoven, Dierenkunst, ambachtelijk gemaakte zeep en textielkunst van Marga Hendrix, Hand & homemade kerst kadootjes, diverse schilderkunst voor het Goede doel

We schenken wijn van Wijngoed Thorn begeleid door een bijpassend hapje van Restaurant Amusant. U bent van harte welkom te komen genieten en proeven van onze Kerstsfeer.

De Rozerij is gelegen aan Rietbroek 2 te Stramproy
Voor verdere info www.margahendrix.nl

Vorig artikelZuid-Nederland in actie tegen synthetische drugs
Volgend artikelDe eerste 10 kandidaten voor het CDA Nederweert