Cola drinken in de ruimte! Mad Science kindercollege 22 november

WEERT – Hoe voelt het als je ruimtevaarder bent? Hoe kan het dat je in de ruimte groter en dikker bent dan op aarde? Waarom houd je lastig voet aan de grond op de maan? Kom naar het kindercollege Ruimte! op woensdagmiddag 22 november van 14 tot 16 uur bij Bibliocenter in Weert. Nieuwsgierige kinderen tussen de 6 t/m 12 jaar leren en ervaren hoe zwaartekracht en luchtdruk werkt. Ben jij klaar voor een ruimtereis? 3…2…1…lift off! Aanmelden op www.bibliocenter.nl. Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 in Weert.

Mad Science biedt in meer dan 20 verschillende landen educatief en uitdagend science onderwijs aan. Speciaal voor nieuwsgierig en leergierige kinderen.

Vorig artikelTwee Kerken Samen Verder als één
Volgend artikelActiviteiten TWC Nederweert voor aankomend weekend