Café de Harmonie in café top 100 gestegen van 69 naar 43ste plek

WEERT – Uitbater Joost Arts van café de Harmonie zal een gelukkig mens zijn. Zijn café de Harmonie in Weert steeg van de 69ste naar de 43ste plek in de café Top 100. Het café staat daarmee voor het derde jaar op rij in de café Top 100 van het (online) vakblad Misset Horeca.

De vakjury vat het mooi samen -terwijl de uitbater een stamgast condoleert- met de zin: ‘Dat vind ik altijd een mooi gegeven in het café: Je bent dé plek voor zowel een lach als een traan. Dit is  vooral een echt café’

Elk jaar stelt Misset Horeca een lijst samen van de 100 beste cafés van Nederland. De Misset Horeca Café Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. De vakjury neemt de volgende aspecten mee in het onderzoek: gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap.

Archief: Video ter gelegenheid van het 40-jarige bestaan café de Harmonie september 2017.

Vorig artikelVeurronde Buutte Kampioenschap oetverkochtj
Volgend artikelJan Marrees van restaurant Bretelli weer in Gault&Millau 2018