Bekindjmaking borebroedspaar Pinmaekers 2018

NEDERWEERT – Um 19.22 uur waere de lede met partner, juniore, de dansmarietjes en alle belangstellendje verwachtj bi-j keffee De Schans in Ni-jwieërt.  Tieëdes de 11e van de 11e zal de nowe Pintax gepresenteerdj waere. Ouch dit jaor is de bekindjmaking van ut Boorebroeedspaar 2018 tiedes de opening van ut sezoen.

Opening jubileum seizoen en bekindjmaking borebroedspaar 2018

Eder jaor wurtj ein waek veur de Vastelaovundj in Ni-jwieërt de Boorebroeluft gehojje en komendj jaor vör de 40e kieër !

Vanaf de 11e van de 11e kan bi-j Residentie de Schans jubileumbier Ut Pinmaekerke gepreufdj waere, daonao is ut op mieër plaatse verkrieegbaar. Vör de totale info van de 11e van 11e kiektj op www.pinmaekers.nl

Vorig artikelHockey dames en heren Weert verliezen van Helmond
Volgend artikelZuid-Nederland in actie tegen synthetische drugs