Project Rent-a-cop: Biest, Groenewoud en Leuken

WEERT/NEDERWEERT- Via politie- De politie van Weert-Nederweert-Leudal gaat in samenwerking met de gemeente Weert aan de slag met het project Rent-A-Cop. Aan inwoners van de gemeente Weert wordt gevraagd waarvan zij vinden dat de politie haar aandacht meer zou moeten besteden. Uiteraard is het ‘rent’ gedeelte spreekwoordelijk bedoeld en hoeft er voor de verleende service niet betaald te worden.

Door iedereen mee te laten denken over de veiligheid binnen de gemeente Weert hopen de gemeente en politie dat de samenwerking met burgers nog beter zal worden. Op maandag 27 november 2017 wordt er gestart met dit project. In een periode van één week zal er extra aandacht worden besteed aan problemen welke door u gemeld kunnen worden. Omdat Weert te groot is om in keer uit te vragen, gaan we ditmaal aan de slag met drie wijken binnen Weert-Oost, namelijk: Biest, Groenewoud en Leuken.

De wijkagenten Jos, Aron en John zijn erg benieuwd naar de reacties.

De aan te dragen problemen moeten wel aan enkele eisen voldoen:
– Het probleem moet zich afspelen in een van de aangegeven wijken.
– Het moet een “klein” probleem zijn waar in kort tijdsbestek iets in betekend kan worden;
– U bent bereid om desgevraagd meer informatie te verstrekken;

U kunt inzendingen versturen via [email protected]l. Via facebook zult u tevens op de hoogte gehouden worden van de resultaten van het project.
U heeft tot zaterdag 18 november 2017 de tijd om inzendingen te sturen.

Vorig artikelLaar steelt de punten in Nederweert
Volgend artikelFresh Allstars naar wereldkampioenschap ‘Freestyle Session’.