Fresh Allstars naar wereldkampioenschap ‘Freestyle Session’.

WEERT – Inmiddels is het algemeen bekend dat we met de Fresh Allstars in Weert een stukje breakdancegoud in handen hebben. De jongens zullen deze maand te zien zijn in Amerika, Los Angeles. Ze gaan hier met het hele team deelnemen aan het wereldkampioenschap ‘Freestyle Session’.

Ronde Tafel Weert draagt 1.000 euro bij!

“We zullen met 9 dansers, 1 coach en een aantal ouders afreizen naar Los Angeles. De jongens zullen mee gaan doen met 2 tegen 2 jeugd battles, crewbattles voor volwassenen en we zullen ook een gastshow laten zien.”

Het is niet makkelijk om een heel team naar de andere kant van de wereld te sturen. Het feit dat de jongens al het hele jaar volgeboekt zijn met extra trainingen, optredens en wedstrijden maar ook zeker het financiële plaatje speelt een rol. Wanneer je wordt uitgenodigd krijg je vaak alles vergoed, maar voordat je die status hebt moet je zelf eerst veel investeren. Gelukkig zijn we hier ook druk mee bezig. Deze maand wordt dan ook officieel de stichting Fresh Allstars opgestart.

De Fresh Allstars deden een tijd geleden een oproep om geld in te zamelen voor hun reis naar Los Angeles. Alf Janssen, Ronde Tafel Weert: “Het verzoek om een bijdrage te leveren om het mogelijk te maken dat de Fresh Allstars zich wereldwijd kunnen profileren hebben wij met plezier positief omarmd. Ook hier is geld voor nodig en we zijn trots op deze jongens uit Weert die deze steun hard kunnen gebruiken. Als tegenprestatie zal er een spetterende show verzorgd worden in het komende jaar tijdens een van de fundraising activiteiten van de Ronde Tafel Weert.

We willen middels de FA Weert Sponsorbattle oproepen voor een bijdrage van 250 euro, 500 euro of zelfs 1.000 euro via de Serviceclubs en het bedrijfsleven uit Weert. Kiwanis heeft tijdens de Pinksterculliance reeds een cheque van 500 euro overhandigd.
Een uitgebreid verslag hiervan komt in de speciale Kersteditie van de Stadskrant Weert in

Beweging en worden diegenen die een bijdrage geleverd hebben hierbij vermeld.
Graag vernemen wij uw reactie per mail [email protected], of u kunt bellen met Cindy Denessen 06 – 207 49 885.

Vorig artikelProject Rent-a-cop: Biest, Groenewoud en Leuken
Volgend artikelKomt er dan toch glasvezel in buitengebied?