Bouw Jumbo Leuken kan van start

Archieffoto bouw winkelcentrum Leuken

WEERT – De bouw van supermarkt Jumbo aan de Sint Jobstraat in de wijk Leuken kan deze maand van start. Het terrein lag al enige tijd klaar, maar de bouwwerkzaamheden lagen stil, omdat eerst de uitslag van een rechtszaak afgewacht moest worden.

Die rechtszaak was aangespannen door concurrent Jan Linders. Die rechtszaak is gewonnen door Jumbo en dus kan de bouw van de nieuwe supermarkt binnenkort van start. Volgens de huidige planning moet het hele winkelcentrum met Jumbo, gezondheidscentrum en dagwinkels in september of oktober komend jaar gereed zijn. Direct daarna zal begonnen worden met de sloop van het winkelcentrum aan de Friezenstraat in het centrum van de wijk Leuken. Op de plek daarvan komen woningen en een parkje.

Aldi en fietsenzaak Struijk zijn inmiddels gevestigd in de nieuwbouw in het winkelcentrum aan de Sint Jobstraat.

Vorig artikelKomt er dan toch glasvezel in buitengebied?
Volgend artikelWie of wat is Metalot?