Puntloze zondag voor Merefeldia 4

NEDERWEERT- M4 heeft voor de tweede achtereenvolgende zondag een nederlaag opgelopen. Tegen Laar 4 werd zwak begonnen en dit werd direct afgestraft met een tegengoal.

M4 herstelde zich echter sterk hierop en kwam na een kwartier langszij door een doelpunt van Stan Visser. M4 verdiende halverwege halverwege de eerste helft een penalty toen Loet Claessen in het strafschopgebied werd neergehaald, maar die werd niet gegeven. Nog geen minuut later ging de bal wel op de stip na een overtreding op Joeri van Hugten. Loet Claessen schoot deze helaas uiterst zwak binnen en het schot werd gekeerd door de keeper van Laar. Vlak voor rust kwam M4 goed weg nadat een speler van Laar van dichtbij overschoot, waardoor de teams met een gelijkspel gingen rusten.

De tweede helft was er een om weinig woorden aan vuil te maken. M4 speelde uiterst zwak en alles wat mis kon gaan ging ook mis. Laar strafte dit af, waarmee de 1-2 eindstand op het scorebord werd gezet.

Volgende week staat de krakende derby tegen Eindse Boys op het programma.

via merefeldia.nl

Vorig artikelProvincie trekt stekker uit Connect Limburg
Volgend artikelNajaarsrit Paardensportvereniging Nederweert succes