Mooie resultaten Reddingsbrigade

WEERT- Vandaag vond in Gouda het Nederlands kampioenschap voor de wedstrijdzwemmers tot 15 jaar van de reddingsbrigades plaats. 6 Jongens en 7 meisjes van ReddingsBrigade Weert namen deel en ze hebben mooie prestaties geleverd met een heleboel persoonlijke records.

Dyonne Klomp werd op het onderdeel 100 meter hinderniszwemmen Nederlands kampioen, bij het ringduiken met zwemvliezen en de reddingswisselslag 2e en ze sloot de wedstrijd af met een verdiende 3e plaats bij de super lifesaver. Ook Martijn Nies wist medailles te bemachtigen. Hij werd 2e bij het 50 meter ringduiken en 3e bij de lifesaver. Kayro Steijvers en Naia Broeders wisten een plek in de top 10 van het totaalklassement te behalen. Kortom, een geslaagd NK.