Installatie nieuwe Vorst Stan Ockers

Seizoensopening VV de Rogstaekers - Vorst Oppe Troeën ®rob nijpels

WEERT – ‘Vorst oppe Troeën’ een mooie titel van een evenement waarmee de Rogstaekers vorige jaar voor het eerst het vastelaovendj seizoen mee hebben geopend.

Alleen dit jaar is het wel heel speciaal. Op zaterdag 11 november 2017 wordt tijdens de seizoen opening Stan Ockers als nieuwe Vorst van de Rogstaekers geïnstalleerd. Hij wordt de 5e Vorst van de stadsvastelaovendj vereiniging sinds 1926, dat is op zich al een bijzondere gebeurtenis en een historisch moment.

De Rostaekers ontvangen u graag vanaf 19.00 uur in de foyer van het Munttheater. De installatie start om 20.00 uur in de theaterzaal. Aansluitend vanaf ca. 21.00 uur is er een feestelijk Vorstebâl in de foyer om naast het vieren van de installatie, Vorst Stan te feliciteren maar zeker ook het nieuwe seizoen te openen. Het aantal zitplaatsen in het Munttheater is beperkt. U kunt een toegangskaartje te bestellen via het Munttheater Weert. De kaarten kosten € 2,50 p.p. en daar krijgt u wel een consumptie voor.

Tijdens het Vorstebâl vanaf 21.00 uur in de foyer van ’t Munttheater zal DJ Phil u de gehele avond met feestelijke muziek vermaken daarnaast zijn er ook optredens van Patrick Hendrikx en Duo Double You M..(Mark en Wilhelmien). Komt u na 21.00 uur dan mag u zonder toegangskaartje binnen maar dan geldt wel dat vôl = vôl.

Vorig artikelEric Gates op Moulin Blues 2018
Volgend artikelMetalot wint de Rabobank Verbindingsprijs 2017