Nieuwe dansstudio in Weert: ‘Ontdek je eigen VibeZ!

WEERT – Gisteravond opende een nieuwe dansstudio in Weert de deuren, genaamd Dansstudio VibeZ!

De dansstudio valt onder de overkoepelende naam My Health Club, maar heeft een geheel eigen identiteit in Weert en omstreken. Plezier, spontaniteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Ons dansteam bestaat uit Anouk Verbael, Demi Geurtjens, Eefje Stribos en Daisy Lenders (danscoördinator).

VibeZ ontdekken
Iedereen heeft zijn eigen stijl met lesgeven en er word iedere les hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Wil jij ook je eigen VibeZ ontdekken?! Meld je dan snel aan voor een proefles en neem een kijkje op onze facebookpagina!’

Vorig artikelFilmvoorstelling ‘de vlucht van de kraanvogels’
Volgend artikelGetuigen gezocht na dodelijk schietincident