De gezelligste rommelmarkt van Midden-Limburg

NEDERWEERT – Met veel trots organiseren Jong Nederland Leveroy en Fanfare Concordia Leveroy voor de 13e keer een grote rommelmarkt in gemeenschapshuis Pestoeërskoel. Inmiddels een begrip in Midden-Limburg!

Op zondag 12 november staat Pestoeërskoeël weer vol met allerlei mooie, bruikbare spullen. De deuren zijn geopend vanaf 13:00u tot 16:00u. Om 13.30 uur wordt er wederom een spectaculaire veiling gehouden met alle pronkstukken van deze rommelmarkt. Enkele Leveroyse veilingmeesters verkopen deze waardevolle spullen aan de hoogste bieder.

Tijdens de rommelmarkt kunt u ook genieten van een kopje koffie en een overheerlijk versgebakken Leveroyse wafel. Kortom; kom genieten van een ouderwets gezellig middagje rommelmarkt in Leveroy op zondag 12 november en steun daarmee Jong Nederland en Fanfare Concordia Leveroy. De entree bedraagt slechts €1,50 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis!

Voor meer informatie check de website www.fanfareconcordialeveroy.nl

Vorig artikelHollandse middag bij Café De Prins
Volgend artikelInternationale herdenking in Haelen