Steun Dr. Frank Rahusen!

NEDERWEERT – Via merefeldia.nl – Onze sponsor en orthopeed Frank Rahusen gaat opereren in Burkina Faso. Samen met een team medici opereren ze in twee weken meer dan honderd patiënten. Om niet!

Onderstaand het bericht van Frank:

“Voor het jaar 2018 ben ik, als orthopeed, gevraagd om mee te gaan op een medische missie naar Afrika. Een 2-3 jaarlijks terugkerende missie. Een heel Nederlands team gaat in februari en augustus 2018 er naar toe.

Er is momenteel een operationeel ziekenhuis maar er moet nog veel gebeuren. Vier weken voor de missie worden er per vliegtuig, pamfletten uitgestrooid over het land. Vervolgens zitten er meer dan 100 patiënten te wachten op hulp. Die moeten in twee weken geholpen worden. Een werkdag van 6:00 tot 23:00 uur, behalve zondag tenzij er spoed bij geboden is.

In februari gaan we er met een team orthopeden, verpleegkundige en ondersteunend operatie personeel heen om mensen te helpen. Volledig vrijblijvend. Zonder eigen belang. Er is echter veel geld nodig om medische middelen het land in te krijgen. Tevens is er een kinderafdeling in aanbouw. Ook het personeel dat meegaat moet hun reis en verblijf zelf betalen. Ik vraag om financiële hulp. Help alsjeblieft! Iedere bijdrage is welkom. U kunt uw vrijwillige bijdrage storten op NL 07 INGB 0006794356 Toraservice BV t.n.v. Fthg Rahusen onder vermelding: missie Afrika Burkina Faso Morija, werkgroep orthopaedie overzee.

Indien interesse of toelichting, neem gerust contact op met Frank 06-28123328.

www.merefeldia.nl

Vorig artikel102.000 euro voor burgerinitiatieven in Nederweert
Volgend artikelWij zoeken controleurs voor wandelnetwerk Nederweert