Jubileumbier in Nederweert

NEDERWEERT – Nieuws van de Pinmaekers- Ni-jwieërt kind-je in ut verlede diverse lokale beerbrouweri-je, de meist bekind-je is waal De Pelikaan inne Kerkstraot.Alle reeje vör de jubilerendje vereiniging um ein stökske kultuur opnow laeve in te blaoze en d’r vör te zörge det Ni-jwieërt weer ein eige beer op de merktj heet. 

Ut Pinmaekerke zal op de 11e van de 11e um 18.30 oor officieël gepresenteerdj waere in residentie De Schans in Budschop. Aansloetendj kan ut beer neteurlik gepreufdj en beoordaeldj waere Jubileumbeer Ut Pinmaekerke is vanaaf 12 november verkrieegbaar bi-j de meiste horeca gelegenhede in Ni-jwieërt, welke te herkinne zeen aan de poster in de gelegenheid.

Neteurlijk is ut beer en ut beej behuurendje glaas ouch verkrieegbaar bi-j Wieënkouperi-j Alex Storms en de Toverbal.

Vorig artikelYeah! Fitclub Nederweert 3 jaar 
Volgend artikelOpvallend kunstwerk in de binnenstad van Weert?