Boerderij educatie in Midden-Limburg

MIDDEN_LIMBURG – Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, kinderen leren over wat ze eten en drinken. Hoe leer je ze dat beter dan door te laten zien waar het vandaan komt? Neem ze mee naar de plek waar het allemaal begint: de boerderij.

Alle boerderijen die zijn aangesloten bij Boerderij Educatie Limburg hebben ervaring met het ontvangen van schoolklassen en hebben een interessant verhaal. Op de boerderijen is altijd van alles te zien en te beleven. Kinderen mogen meehelpen de dieren of planten verzorgen, klusjes doen, krijgen een rondleiding, er zijn doe-opdrachten en allerlei activiteiten die aansluiten op het lesniveau van de klas. Met een bezoek aan een educatieboer beleeft iedereen een spannende en leerzame dag.

Verspreid over Limburg zijn 32 educatieboeren bij ons aangesloten; er zit er dus vast één bij jou in de buurt. Kijk maar even op de interactieve kaart. En anders stuur je een mailtje naar [email protected]

In Midden-Limburg doen de volgende bedrijven mee:

ACTIVITEITENBOERDERIJ “HET HOBBYSCHUURTJE”- HALER, ASPERGEBOERDERIJ OPPE HAES- ROGGEL, MELKVEEBEDRIJF FAMILIE HOUBEN- ECHT-SUSTEREN, MELKVEEBEDRIJF LOEIGEZELLIG- OSPEL, PROEFLOKAAL LIMBURG- LEUDAL EN STIJNDERGEIT- ELL.

Klik op de afbeelding om verder te lezen.

Vorig artikelJongerenraad Nederweert organiseert avond over duurzaamheid.
Volgend artikelDorpsraad Altweerterheide peilt woningbehoefte onder bewoners