Onderwater yoga in Nederweert

NEDERWEERT – Zaterdag = duikdag voor ons duikteam. De snorkellessen voor de jeugd beginnen om 17.30 uur, daarna duiken de volwassenen. Divemaster Johan had deze keer weer een super relaxte les bedacht: Onderwater yoga.

Op allerlei manieren mocht je ontspannen onderwater wat tot gevolg had dat je ademhaling rustiger werd en je verbruik omlaag ging. Met goeie tips en oefeningen. Verder werd er door onze assistent instructeurs in opleiding druk geoefend met het lesgeven in het zwembad en onderwater.

Tot slot werden er nog een paar vakantievoorbereidingen getroffen. Een groot deel van onze duikers vertrekt deze week naar de Rode Zee voor een Liveaboard. Daarom werden camera’s, boeien en uitrusting extra getest. Niks is ons te dol !!!

Foto’s gemaakt door Henri1.    www.duikteamnederweert.nl

Vorig artikelHet leven van Marietje Kooistra-Kruijf in documentaire
Volgend artikelSponsorcampagne Samen Sterker verdeelt 115.000 euro onder lokale goede doelen