Eerste ‘Dag van de Leudalse Ondernemer’ op 16 november

10 jaar gemeente Leudal, 5 jaar Toeristisch Platform Leudal en 5 jaar LEU-Kbedrijvencontact. Voldoende redenen om feest te vieren in Leudal! De dag van de Leudalse Ondernemer is er echter speciaal voor alle hardwerkende Leudalse ondernemers.

Er bestaat voor alles een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. MKB Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Daarom heeft MKB-Nederland in 2016 “de Dag van de Ondernemer” in het leven geroepen.

Initiatief
Gemeente Leudal kende dit initiatief echter nog niet. En dat terwijl er in Leudal toch 3000
hardwerkende ondernemers gevestigd zijn! Daarom hebben Leu-K-bedrijvencontact, Toeristisch Platform Leudal, gemeente Leudal én Rabobank Peel, Maas en Leudal de handen ineengeslagen. Aan de vooravond van de landelijke Dag van de Ondernemer is 16 november 2017 door hen uitgeroepen tot de Dag van de Leudalse Ondernemer. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren.

Aanmelden
De Dag van de Leudalse Ondernemer is voor alle ondernemers. De start van het programma zal zijn om 15.30 uur. Met een afwisselend programma bestaande uit een workshop Personal Branding, de Rabobank aan het woord over innovatie binnen je bedrijf,
maar ook de gemeente aan het woord én een voorbeeld van samenwerking in Leudal wordt deze dag, onder het genot van een heerlijk diner, GROOTS (aanmelden kan nog tot en met 9 november via [email protected])!

Vorig artikelZorgen om onze blauwe planeet
Volgend artikelHet leven van Marietje Kooistra-Kruijf in documentaire