Ospelseweg weer open voor al het verkeer

Ter info:  De Ospelseweg is weer open voor al het verkeer. Lees ook het eerder verschenen bericht:

NEDERWEERT – OSPEL/ Vanaf maandag 9 oktober start de gemeente Nederweert met reconstructiewerkzaamheden aan de Ospelseweg. Door diverse aanpassingen zal deze veiliger worden gemaakt. Het werk duurt ongeveer vier weken.

Zo brengt de aannemer bij de kruising Winnerstraat/Ospelseweg en de kruisingen bij de Beatrixstraat, Bernhardstraat en Willem 1-straat een verhoogd kruisingsvlak aan. De weg wordt ook gedeeltelijk versmald en bij basisschool Budschop komt een oversteek voor voetgangers. De werkzaamheden zullen in totaal 4 weken in beslag nemen en duren tot en met vrijdag 3 november.

Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren, zal de Ospelseweg tussen de St. Rochusstraat en de Winnerstraat worden afgesloten en komen er omleidingsroutes voor het doorgaande verkeer en de wijk Merenveld. Een overzicht van de routes kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Bewoners Ospelseweg

Voor de bewoners aan de Ospelseweg zal de bereikbaarheid van de woningen zoveel mogelijk worden gegarandeerd via de aanliggende zijstraten of via het werkvak. Ze zullen hierover nog apart via een brief geïnformeerd worden.

Voor meer informatie kunt u bellen met de heer Vleeshouwers van het team Samenleving, tel. 06-53706412.

Te downloaden

(770,77 KB)

Vorig artikelOpenbare vergaderingen gaan niet door vanwege overlijden Gerrit van Buuren
Volgend artikelProjectweek Koers: Urban Culture voor jongeren