Merefeldia 4 lijdt terechte nederlaag tegen Maasgouw

NEDERWEERT – M4 heeft haar eerste puntenverlies opgelopen in de 5e klasse – 09. Na een rommelig begin van het vaandelteam van Stapels en Jansen, was het M4 dat 2 keer op voorsprong kwam. Goals van Burgers en Derksen werden echter discutabel afgevlagd wegens vermeend buitenspel.

Maasgouw 2 nam gedurende het wedstrijdverloop het heft in handen, met onder andere een schot tegen de lat. Met een gelijkspel gingen beide teams rusten, waarbij het wel Peeters verloor met een gele kaart.

Met 10 man wist M4 de eerste 10 minuten van de tweede helft goed door te komen. Maasgouw bleef echter de bovenliggende partij en kwam via een vermoedelijke buitenspelgoal op voorsprong. De vlag bleef deze keer echter helaas omlaag en het doelpunt werd goedgekeurd. M4 raakte hiervan volledig van haar apropeau en keek 5 minuten later tegen een 0-3 achterstand aan. Enkele kansen hieropvolgend mochten niet baten, hetgeen resulteerde in een eerste nederlaag voor de geelzwarten.

Volgende week kan M4 zich op Super Sunday revancheren in de kraker tegen Laar 4.

Via www.merefeldia.nl

Vorig artikelGlasverbod binnen een horecazaak niet houdbaar
Volgend artikelActiviteitenprogramma november Nationaal Park De Groote Peel