Rabobank schenkt € 115.000,- aan lokale goede doelen

Sponsorcampagne Rabobank Samen sterker

WEERT – De sponsorcampagne ‘Rabobank Samen sterker’ leverde maar liefst € 115.000,- op voor stichtingen en verenigingen in het Weert, Nederweert en Cranendonck.

Het ondersteunen van deze verenigingen en stichtingen is een van de manieren om de lokale betrokkenheid van de Rabobank bij de omgeving te tonen.

Stemmen
Tijdens ‘Rabobank Samen Sterker’ kunnen klanten die lid zijn van Rabobank Weerterland en Cranendonck hun stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen waren geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht werden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontving. Elke stem was 2,89 euro waard. In totaal werden er 39.850 stemmen uitgebracht op 479 verenigingen / stichtingen.

Feestelijke uitreiking
De feestelijke uitreiking van de cheques vond zaterdagavond plaats in het Franciscus Huis aan Biest. De aanwezige verenigingen werden vermaakt met optredens van verschillende verenigingen uit het Weerterland en Cranendonck. De openingsact werd verricht door EMM Budel, drumact én optreden Turnlust.

Aan het einde van de avond werd de top 3 van op het podium in het zonnetje gezet. Dit was de uitslag:

1. Franciscus Hospice € 2.075,02
2. Ouderenvereniging St. Willibrordus € 1.762,99
3. Toon Hermans huis Weert € 1.210,91

Vorig artikelHalloweentocht scouting St. Maarten Weert
Volgend artikelBennie and the Amazing 20 Fingers treden op bij De Prins