Verdachte brutale roofoverval aan Klaarstraat in Ospel gearresteerd

OSPEL – Een 31-jarige man uit Sittard die betrokken zou zijn geweest bij een gewapende woningoverval in Ospel is door de politie aangehouden. Op 5 augustus drongen drie of vier mannen rond kwart voor negen ‘s avonds een huis binnen aan de Klaarstraat. Twee volwassenen en een kind werden vastgebonden.

De eigenaar van de woning die op het moment van de overval niet thuis was, werd door een voorbijganger die langs de woning kwam en de zaak niet vertrouwde gewaarschuwd. De eigenaar ging met een vriend naar huis maar zij konden niets doen omdat de overvallers gewapend waren. De slachtoffers werden alle drie vastgebonden. De politie was snel ter plaatse maar kwam net te laat ter plaatse.

Vorig artikelDit weekend van zomertijd naar wintertijd
Volgend artikelBetere aansluiting tussen technisch voortgezet en hoger onderwijs in Limburg