Jos Smeets nieuwe voorzitter D66 Land van Weert

WEERT – Jos Smeets is door de leden van D66 Land van Weert (Weert-Nederweert) verkozen tot nieuwe voorzitter.

Jos is geboren in Nieuwenhagen (Landgraaf) en in 1986 voor zijn werk verhuisd naar Nederweert. Tien jaar later is bij begonnen als zzp’er en sinds 2002 is hij directeur/eigenaar van het bedrijf Pirtek op Bedrijventerrein Pannenweg in Nederweert. “Ik vind het mooi dat wij voldoende jonge en ambitieuze kandidaten hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen in beide gemeenten. Aan hen is de toekomst. Mijn generatie is het aan hen verplicht om ervoor te zorgen dat ook zij een volgende stap kunnen maken in persoonlijke ontwikkeling. Als voorzitter ondersteun in hen daarin graag.” aldus Jos Smeets. De vacature voor voorzitter ontstond omdat zijn voorganger Martin van Montfort verkozen is tot lijsttrekker in Nederweert en deze functies niet te combineren zijn. Het bestuur bestaat verder uit René Fontijn uit Stramproy en Bas Hessing uit Weert.

Vorig artikelRaad gaat akkoord met opknappen en vernieuwen Jacob van Horne museum
Volgend artikelHenk Cuijpers opnieuw lijsttrekker JAN