Henk Cuijpers opnieuw lijsttrekker JAN

NEDERWEERT – Henk Cuijpers is gisteravond tijdens de ledenvergadering van de politieke partij JAN Nederweert opnieuw unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Zijn voordracht werd met groot applaus ontvangen.

Met Henk heeft JAN een lijsttrekker die midden in de Nederweerter samenleving staat, die weet wat er leeft en die mensen kan verbinden. Iemand die zich inzet voor jong en oud. Door zijn jarenlange ervaring in de lokale politiek kan Henk vertrouwen op een flinke brok kennis. JAN is blij dat Henk de partij voor wil gaan in de komende verkiezingstijd.

Lijsttrekker
Henk is sinds 1998 namens JAN lid van de gemeenteraad Nederweert. Vanaf 2014 is hij fractievoorzitter van de partij. Ook tijdens de laatste verkiezingen was Henk al lijsttrekker van JAN. In het dagelijkse leven is Henk momenteel bezig met verschillende financiële projecten voor diverse bedrijven. In zijn vrije tijd is hij zeer actief in het verenigingsleven van Nederweert. Zo is hij voorzitter van Schutterij St. Antonius Nederweert en van buurtvereniging Bosserstraat.

Henk Cuijpers geeft aan heel veel zin te hebben in de komende verkiezingsperiode. “JAN heeft een goed programma, waarmee we echt het verschil kunnen maken. Onze partij heeft de laatste jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt, waarbij we altijd konden rekenen op een enthousiaste achterban. Onze oppositierol heeft nu lang genoeg geduurd. Het wordt hoog tijd dat JAN een mooie plek in de coalitie kan vervullen. Daar ga ik mij de komende periode in ieder geval sterk voor maken.”

Vorig artikelJos Smeets nieuwe voorzitter D66 Land van Weert
Volgend artikelZwarte Piet kleurt ook dit jaar zwart in Weert