Wijkagent op bezoek bij de scouting in Koningsbosch

KONINGSBOSCH – De wijkagent van Echt Oost bracht afgelopen maandag een bezoek aan de scouting in Koningsbosch. Met 27 kinderen en een groot aantal vrijwilligers was het een gezellig en leerzaam samen zijn.

Zo kregen de kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar de kans om de wijkagent vragen te stellen. Er werd een spelletje gedaan waarbij een aantal attributen van de politieuitrusting persoonlijk bewaakt werden.

Door de kinderen werd een “boef” aangewezen en deze kreeg zelfs de boeien om. Alle kinderen werden in het zware kogelvrije vest gehesen. En natuurlijk gingen de toetsers en bellen van de politieauto aan.

Tot slot werd er een groepsfoto gemaakt. De wijkagent werd verrast met door de kinderen gemaakte tekeningen. Een geweldige leerzame en verbindende avond met de politie voor jong en oud.

Vorig artikelHenk Cuijpers lijsttrekker van Jongeren Akkoord Nederweert
Volgend artikelActiviteitenprogramma Groote Peel eind oktober 2017