Sponsoravond Eindse Boys bij Stienen Bedrijfselectronica

NEDERWEERT – Woensdag 18 oktober is de jaarlijkse sponsoravond gehouden van Eindse Boys. Deze drukbezochte avond is dit jaar gehouden bij Stienen Bedrijfselektronica. Nadat in september bij het 40-jarig jubileum van dit bedrijf het stokje werd overgedragen van vader Michel op zoon Erwin met zijn vrouw Janneke, werden de sponsoren in een goede ambiance ontvangen bij Stienen BE.

Na een interessante rondleiding door de familie Stienen en enkele medewerkers was er tijd voor wat “knauwel en zang” door Jos van Dooren uit Weert. Hierna hebben de sponsors onder het genot van een hapje en een drankje nog lang na kunnen babbelen.

Het was wederom een geslaagde avond, waarmee Eindse Boys laat zien de inzet van sponsors in het afgelopen jaar enorm te waarderen.

Bestuur Eindse Boys

Foto’s zijn hier te bekijken.
Vorig artikelNieuwe website NUwerk.nl gelanceerd door Nederweerts bedrijf
Volgend artikelHoe gezond is de gemiddelde Limburger?