Daphne Nikkels van HV Weert geselecteerd voor Oranje selectie

Afgelopen maandag en dinsdag vonden de hockey naselectiedagen voor jongens en meisjes geboren in de periode 2000 – 2001 plaats op Kampong. Zo’n honderd door hun club voorgedragen, getalenteerde hockeyers gaven verdeeld over twee dagen alles wat ze in zich hadden. Met als grote doel: jezelf in de kijker spelen bij de aanwezige selecteurs van de KNHB om bij de ‘happy few’ te horen die geselecteerd worden voor de Nederlandse jeugdteams.

Waar de jongens op maandag in actie kwamen, was het dinsdag de beurt aan de meisjes. We gingen langs om te kijken wat zo’n naselectiedag nou precies inhoudt en hoe het is om te moeten strijden voor misschien wel je laatste kans om een nationaal jeugdteam te halen. Een verslag met daarin Daphne Nikkels van Hockey Vereniging Weert. Zij speelt in MA1 en is geselecteerd voor Oranje selectie (A jeugd).

Vorig artikelNieuwe aanhoudingen inzake helikopterkaping
Volgend artikelHerplaatsen kraan kost 550.000 euro