WK rolstoeldansen in Antwerpen

ECHT – NEDERWEERT – Zondag WK rolstoeldansen in Antwerpen. Dansrijck in Nederweert wenst Denise-Sjuul en Sharon heel veel succes met de laatste voorbereidingen en go for it!!  

Sharon uit Echt liep ruim vijf jaar geleden een dwarslaesie op bij een scooterongeluk. Ze zat bij een vriend achterop de scooter toen een voetganger zomaar de weg overstak, waardoor de vriend bij wie ze achterop zat vol op de rem moest. Ze werd van de scooter geslingerd en raakte zwaargewond.

Vroeger hield ze al veel van dansen, maar ook van voetballen en karten. Sinds anderhalf jaar danst ze weer, maar dan in een rolstoel. En dat gaat haar zo goed af, dat ze dit jaar Nederlands kampioen werd en daarom dus ook naar het mondiale toernooi mag.

Vorig artikelWokmuziektheater houdt vriendenbijeenkomst op 5 november
Volgend artikelSlachtoffer mishandeling Roermond gevonden