Valt het doek voor Theaterboerderij Boeket in Nederweert?

NEDERWEERT – Theaterboerderij Boeket in Nederweert is al 5 jaar een begrip in de regio. De sfeervolle locatie in een prachtig groene omgeving en het intieme
theater maken dat vele gasten en artiesten hun hart verpand hebben aan
deze unieke plek.

Al 5 jaar een begrip in de regio

Aankomend talent, maar ook gevestigde namen hebben hier de afgelopen jaren op de bühne gestaan en de gasten laten genieten van puur theater in de breedste zin van het woord. Aan al dit moois komt misschien een eind.

Het theater beschikt over een enthousiaste groep vrijwilligers die bij de voorstelling klaar staan om de gasten te ontvangen. De kar werd altijd getrokken door het bestuur van de stichting Theaterboerderij Boeket.

Door ziekte en overlijden heeft dit stichtingsbestuur versterking nodig. Samen zorgt het bestuur voor programmering, promotie, inkoop en wat er verder maar nodig is bij de organisatie van het theater. Mensen met een hart voor cultuur, organiseren en verbinden, die meer willen weten over het trekken van de rijk gevulde kar bij de theaterboerderij, kunnen mailen naar [email protected].

Bekijk een van de mooiste optredens in de theaterboerderij. Een optreden van Herman van Veen. Storyhunter/Midden-limburg actueel maakte destijds opnames.

Vorig artikel20 oktober 1861: Gasfabriek
Volgend artikelSeizoensafsluiting van de u22 Jumping Giants