Uitnodiging voor alle mantelzorgers in Leudal

LEUDAL – Vrijdag 10 november 2017 is de landelijke Dag van de Mantelzorg, met als thema: ‘Mantelzorg doe je samen.’ Een feestelijke dag om mantelzorgers te (h)erkennen en te waarderen. Ook in de gemeente Leudal vinden we dit een belangrijke dag om mantelzorgers te waarderen.

Mantelzorgers die voor hun naasten zorgen nodigen wij van harte uit voor onderstaande activiteiten. Kasteelbezoek met rondleiding Graag nodigen wij u uit voor een koffie/thee moment met vlaai en aansluitend een kleine rondleiding met een gids.

In de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur bij kasteel Aldenghoor, Kasteellaan 9 in Haelen.
Of:

‘s Middags van 14.00-16.00 uur bij kasteel Groot Buggenum op de Loorderstraat 3 in Grathem.

Print deze pagina

Vorig artikelSlachtoffer mishandeling Roermond gevonden
Volgend artikelKaalkap in Heythuysen.