Seizoensafsluiting van de u22 Jumping Giants

NEDERWEERT – De seizoensafsluiting van de u22 afgelopen zaterdag was er een die ze niet snel meer zullen vergeten. Na dik 5 maanden in spanning gewacht te hebben was het eindelijk zover. Er werd Domino’s besteld en iedereen kon zijn buikje rond eten. Hieronder enkele highlights van de avond. 

Als eerste moest Wouter zijn eer hoog houden door 4 uur te laat te komen.
Ook thomas was weer on his level. Hij heeft deze avond veel slaap kunnen inhalen en laten zien hoe goed hij is in beeldbewerking.

Na een paar biertjes en lastige drankspelletjes begonnen ook de emoties hoog op te lopen. Bij Rik ging het zelfs zo ver dat hij een overstap naar Fanatics aan het overwegen was.

Dan heb je ook nog Keyhe. De hele avond had hij zich ingehouden, maar tijdens het spel Rage Cage pakte hij zijn moment of shine. In een klap was iedereen onder de indruk van zijn prestaties, maar het was pas 10% van zijn kunnen.

Als laatste werd er om 5 uur nog een potje Mario Party gedaan. Dit door de harde kern van het team: Dennis, Dirk, Keanu en Joris. Dit bleek een lastige opgave te zijn, omdat iedereen telkens in slaap viel.

Jumping Giants