Lieve Dings zet zich in voor Amy Foundation

OSPEL –  Samen met Niklas Wiertz en vele anderen zet Lieve Dings  zich de komende maanden in voor de Amy Foundation! Lieve loopt stage bij de Amy Foundation vanuit Hogeschool Zuyd en is momenteel druk bezig met het organiseren van een charity event. Dit houdt in dat ze geld aan het inzamelen is voor de Amy Foundation SA formerly Amy Biehl.

Op 27 oktober aanstaande gaat dit charity event plaatsvinden! Zij zijn van plan om de kinderen die geholpen worden door onze stichting op deze dag helemaal in het zonnetje te zetten. Daarnaast zullen zij op het einde van de dag een cheque overhandigen aan het management van de stichting.

Ben jij nieuwsgierig geworden wat de Amy Foundation precies doet voor deze lieve kids in Zuid Afrika? Neem dan gerust een kijkje op www.amyfoundation.co.za

Wil je je steentje bijdragen aan de stichting en doneren voor dit event? Klik dan op deze link >> en Lieve zorgt er persoonlijk voor dat jouw zuurverdiende euro’s omgezet worden in levens verrijkende kansen en mogelijkheden waar zij jou eeuwig dankbaar voor zullen zijn.

Ospel Actueel/MLA

Vorig artikelRaymond Knops voorgedragen als staatssecretaris
Volgend artikel21 oktober 1577: Un nouveau riche in de Molenstraat