KVW Weert lanceert nieuw logo en nieuwe website

De Stichting KVW Weert, de overkoepelende organisatie voor de KVW’s in Weert heeft vandaag haar nieuwe logo en website gelanceerd. Dat gebeurde door voorzitter Rob Princen tijdens de jaarvergadering. De website was toe aan een nieuw jasje en is nu weer bij de tijd.

Kindervakantiewerk is al jaren een begrip in Weert. In de verschillende wijken en dorpen organiseren in totaal zes stichtingen iedere zomervakantie een eigen programma voor alle kinderen uit hun deel van de gemeente. Via de overkoepelende stichting is er onderling overleg over de programma’s, scholing van de leiding, veiligheid en andere belangrijke zaken.

Verwarring
Vorig jaar ontstond er verwarring omdat één van de zes stichtingen net als de koepel de naam KVW Weert voerde. Inmiddels heeft deze stichting haar naam veranderd in KiVaCentra. Van oorsprong is Kindervakantiewerk opgezet om kinderen uit minder bedeelde gezinnen toch een leuke zomervakantie te bezorgen. De stichting houdt deze doelstelling in ere door het inschrijfgeld laag te houden, maar uiteraard zijn alle Weerter kinderen welkom!

Vorig artikelTuinhuisje in de brand
Volgend artikelRaymond Knops voorgedragen als staatssecretaris