Slagwerkconcert in Leveroy

NEDERWEERT – Zondag 29 oktober vindt er in zaal Pestoeërskoel in Leveroy een slagwerkconcert plaats. Hierbij zullen de percussiegroep ‘Zinvol Geweld’ uit Neer, de slagwerkgroep van Fanfare Aurora uit Baexem en de percussiegroep van Fanfare Concordia uit Leveroy optreden. Het adres van Pestoeërskoel in Leveroy is Sillenhoek 4. De aanvang is om 19.00 uur en de entree is gratis.

De percussiegroep ‘Zinvol Geweld’ staat onder leiding van Sjoerd Ceelen. Ze hebben zich de afgelopen jaren nadrukkelijk gemanifesteerd en zullen op zondag 26 november gaan deelnemen aan het LBT Podiumconcours in de tweede divisie. Dit concert is uiteraard een mooie voorbereiding daarop.

De slagwerkgroep van Fanfare Aurora uit Baexem is een jonge slagwerkgroep die is opgericht in 2005 en vanaf de oprichting onder leiding staat van Ruud Joris. In november 2015 hebben zijn voor de eerste keer deelgenomen aan het LBT Podiumconcours. Het concert van zondag 29 oktober biedt hen een podium waarop deze jeugdige groep hun ontwikkeling kan laten horen.

De percussiegroep van Fanfare Concordia Leveroy speelt al jaren op het hoogste niveau, met als absoluut hoogtepunt het vice-wereldkampioenschap tijdens het WMC in 2013. Na de deelname aan het LBT Podiumconcours in 2016 staat er nu iets compleet nieuws op het programma: een heus theaterconcert dat op zondag 4 maart 2018 in DOK6 te Panningen zal plaatsvinden. Zondag 29 oktober is een eerste try-out concert waarbij naast mooie slagwerkmuziek ook verrassende toevoegingen te horen zijn!

Iedereen is van harte welkom op zondag 29 oktober in zaal Pestoeërskoel, Sillenhoek 4 te Leveroy. Aanvang 19.00 uur en de entree is gratis.

Vorig artikelRefresco (met vestigingen in o.a. Maarheeze en Hoensbroek) onderhandelt over overname
Volgend artikelFraude met ‘slimme electriciteits meter’