Fraude met ‘slimme electriciteits meter’

MAASBRACHT – Woensdag 18 oktober werd er bij de politie melding gedaan vanuit de Bosserhoflaan in Maasbracht dat er een persoon aan de deur was geweest die zich uitgaf als iemand van een electriciteitsmaatschappij.

Hij wilde een “slimme meter” komen installeren. Bij binnenkomst werd gevraagd naar de bankgegevens van de bewoners. Door deze persoon werd de hele woning van binnen geïnspecteerd. Dit is niet de wijze waarop de medewerkers van de officiële electriciteitsmaatschappijen te werk gaan.

De bewoonster was “slimmer” dan de man die de “slimme meter” wilde komen installeren en gaf haar bankgegevens niet prijs!

Wees alert als er onbekende personen bij u aan de deur komen die om bankgegevens vragen!

Meldingen via 0900-8844

Vorig artikelSlagwerkconcert in Leveroy
Volgend artikelGezocht: vrijwillige chauffeurs voor buurtbus