ETF Groep uit Nederweert voor derde keer op rij FD Gazelle

Ruud Koppens

NEDERWEERT – ETF Groep behoort tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het maakbedrijf uit Nederweert krijgt om die reden voor de derde keer op rij een FD Gazelle.

Het Financieel Dagblad beloont bedrijven met een Gazelle als zij een omzetstijging van meer dan 20 procent per jaar behalen. Eigenaar Ruud Koppens is vereerd met de Gazelle, zo laat hij weten op Twitter: ‘Met ETF zijn we voor de 3e keer op rij FD Gazelle geworden en da als maakbedrijf!’

Innovatieve bedrijfsvoering
Het Nederweerter bedrijft werkt onder één dak aan ride systems voor attractieparken en verwerkingsmachines voor de vloerbedekkingsindustrie. Daarbij wordt nauw samengewerkt met bedrijven uit de regio. In een interview met het Zakenblad vertelt hij over de kracht van het bedrijf. “Je moet niet alleen vernieuwend zijn in je producten, maar ook procesmatig. Voor mij is het vernieuwend geweest dat we twintig jaar geleden naast de bestaande machinefabriek ook ride systems zijn gaan ontwikkelen. En dat we in dezelfde periode besloten hebben te stoppen met de eigen productie.”