Oktoberfeesten in Ospel 2017

OSPEL – Drie dagen met muziekspektakel en het inmiddels bekende Doospels Preuvenement zullen de Oktoberfeesten in Ospel weer een succes maken. Dit keer is de locatie bij Loonbedrijf Kessels aan de Klaarstraat. Het programma is als volgt.

 

vrijdag 27 oktober

Harmonie Melodie der Peel zal in samenwerking met onder andere Dieter Koblenz en Toeter Thijs een ware Duitse schlageravond presenteren. De meest bekende slagers zullen zorgen voor een heus meezingspektakel!

zaterdag 28 oktober

Blizzert >>

20.00 uur
Dé band welke zorgt voor een nieuwe beleving. 100% interactief, energiek en voorzien van een enorme dosis enthousiasme. Muzikale hoogstandjes speciaal voor jou gemaakt. Het ‘lot’ ligt in jou handen. App je verzoeknummer, te zingen karaoke lied, huwelijksaanzoek, foto of muziekgenre via de speciale Blizzert App naar het podium en maak een grote kans dat juist jij het winnende ‘Ticket to enjoy’ ontvangt, om zo een onvergetelijke avond te beleven. Visuals, videoclips, entertainment, karaoke, meezingen, drankje doen op het podium met de band; kortom alles komt voorbij deze avond.

zondag 29 oktober

Het Doospels Preuvenement >>

Het Doospels Preuvenement zal starten om 13.00 uur en eindigen om 18.00 uur. Behalve een gevarieerd programma aan hapjes en drankjes is er ook een gevarieerd muzikaal programma. Het muzikaal programma bestaat uit de Coconblazers uit Nederweert, Tanzgruppe Höppemötzjer uit Köln en Die Original Maaskapelle uit Wessem.
Ook aan de jonge bezoekers is gedacht. In samenwerking met Lot Gommers van Eigen Houtje uit Nederweert is er wederom een amusementsprogramma samengesteld. Kortom: voor jong en oud een leuke middag uit.

www.oktoberfeestenospel.nl     Ospel Actueel

Lees ook:

Voorverkoop Oktoberfeesten Ospel in volle gang

Vorig artikelInloopuurtje en wijkschouw in Ospel
Volgend artikelHelp us to change a life today!