Gratis buurtkerstboom in Nederweert

NEDERWEERT – Via Dorpsraad Ospel – Vanuit Gemeente Nederweert worden, net als afgelopen jaar, 10 buurtkerstbomen beschikbaar gesteld. Dit project is bedoeld om straten en buurten in de donkere wintermaanden te stimuleren om elkaar te ontmoeten door gezellig samen iets te organiseren. Dat kan een buurtfeest of de vertelling van een kerstverhaal zijn, maar ook een muziekoptreden of een andere kerstactiviteit rondom de kerstboom.

DUS: Wil je samen met je buurt een kerstboomfeest houden? Elkaar ontmoeten?

WAT TE DOEN: Bedenk samen met je straat of buurt een activiteit en meld deze vóór 13 november aan bij Harold van der Haar, regisseur leefbaarheid, via e-mail: [email protected] (zo ook bij vragen)
In de mail omschrijf je niet alleen de activiteit, maar geef je ook aan waar en wanneer het initiatief plaatsvindt. Na aanmelding loot je mee voor één van de 10 buurtkerstbomen.

Wanneer je als buurt in aanmerking komt voor een gratis kerstboom, ontvang je een bon. Met deze bon kun je op zaterdag 9 december tussen 09.00 en 10.00 uur een kerstboom van ongeveer 3,5 tot 4 meter ophalen op het Raadhuisplein. De kerstbomen worden aangeboden in samenwerking met Boomkwekerij de Noordhoeve. Je bent zelf verantwoordelijk voor vervoer en plaatsing. Decoratiemateriaal en eventueel stroomverbruik zijn voor eigen rekening.

We hopen dat veel inwoners zich melden voor een gezellige buurtactiviteit. Dan zorgt Gemeente Nederweert voor de kerstboom!

Vorig artikelVerdachte situatie in Ospel blijkt misverstand
Volgend artikelInloopuurtje en wijkschouw in Ospel