Familiebedrijf Van Cranenbroek uit Budel maakt filiaal in Dongen twee keer zo groot

De huidige winkel van Van Cranenbroek in Dongen. (foto via Google Earth)

DONGEN – Van Cranenbroek blijft maar groeien. Het familiebedrijf uit Budel gaat in het Brabantse Dongen een nieuwe winkel bouwen. In totaal wordt de nieuwe winkel 15.000 vierkante meter groot. Dat is bijna twee keer zo groot als de huidige locatie in Dongen.

Met de bouw is zo’n twaalf miljoen euro gemoeid. Dat meldt Omroep Brabant.

Grootste
De vestiging in Dongen wordt het grootste filiaal van het familiebedrijf. Onder het nieuwe pand komt een parkeergarage voor 617 auto’s, boven de grond is er plek voor nog eens 237 voertuigen. Van Cranenbroek heeft ook vestigingen in Budel, Schijndel, het Limburgse Landgraaf en het Belgische Opglabbeek.