Ongelooflijk mooi weer vandaag: zonnig en 26 graden

Het weer is heerlijk vandaag!

REGIO – Na een heerlijk zonnig weekend, wordt het ook vandaag prachtig zomers weer. In de regio Midden-Limburg lopen de temperaturen op tot maar liefst 26 graden.

Het is zo warm dat de 16 oktober de recordboeken ingaat. De warmte wordt voornamelijk veroorzaakt door orkaan Ophelia. De orkaan heeft ervoor gezorgd dat warme lucht van de subtropen naar Nederland werd gestuwd.

Genieten
Na vandaag wordt het helaas weer een stuk kouder. Dinsdag is het met 18 graden nog een lekker dagje, maar aan het eind van de week dalen de temperaturen naar 15 graden en wordt er regen verwacht. Geniet er dus maar van vandaag!

Vorig artikel16 oktober 1994: Scheiden aan de bron
Volgend artikelOpnieuw groene vinkjes stomazorg SJG Weert